Amazfit, producătorul de smartwatch, devine ZEPP

smartwatch-elegant-amazfit-gts

Amazfit este în prezent unul dintre cei mai mari jucători din industria ceasurilor inteligente. Acestea se mândresc cu o colecție diversă de smartwatch-uri care sunt destinate diferitelor tipuri de public, nișe și prețuri.
În prezent, Amazfit sunt al doilea cel mai mare producător de articole de tip gadget portabil.

Amazfit, producătorul de smartwatch-uri de top, devine ZEPP

Dar, având o mulțime de produse nu transforma automat o companie intr-una excelentă. Există mărci precum Apple și Samsung care au doar două sau trei modele lansate în fiecare an, dar care au totuși un succes foarte mare.

Așadar, în acest articol, ne vom detalia putin istoria Amazfit

Amazfit și-a redenumit întreaga linie de produse intr-un brand nou: ZEPP. Se intampla pe la mijlocul anului 2020
Astfel e posibil sa vedeți smartwatch-uri promovate cu brandul nou sau cu cel vech
Unele magazine listează smartwatch-urile lor cu denumiri hibride, cum ar fi Amazfit ( Huami ) Zepp.

Denumire nouă: ZEPP

Amazfit este o companie din SUA care este deținută de Huami. A fost fondata în 2016 și este partenerul exclusiv și furnizorul de ceasuri inteligente pentru Xiaomi .
Acestea servesc ca o extensie Huami și se ocupă de ceasurile inteligente mai scumpe și mai complexe.
Succesul portabilelor Huami în Asia le-a permis să se extindă la nivel global. Huami a lansat apoi Amazfit pentru a concura cu mărci de top, cum ar fi Fitbit . Și în doar o scurtă perioadă de timp, Amazfit a reușit să devină al doilea cel mai mare producător de articole de tip smartwatch din lume.

Amazfit produce multe articole portabile, nu doar smartwatch.. pardon, ZEPP

În afară de smartwatch-uri, Amazfit s-a aventurat și în alte articole portabile, cum ar fi caștile. Acestea sunt Amazfit Powerbuds și Amazfit Zenbuds . Zenbuds de exemplu, include diverse funcții de monitorizare a sănătății similare cu cele găsite pe ceasurile lor inteligente. Amazfit merge continuu în această direcție și creează tot mai multe produse orientate inspre fitness, în afara smartwatch-urilor.

Așa cum am menționat anterior, Amazfit a lansat o mulțime de modele în colecția lor. Vom aborda cel mai popular model disponibil în prezent pe piața din Romania.

AMAZFIT GTS – un smartwatch perfect pentru femei

Amazfit GTS este unul dintre smartwatch-urile de gama medie alui Amazfit. Este versiunea la prețuri mai mici a Amazfit GTR. Unele dintre caracteristicile sale de vânzare sunt durata de viață a bateriei de lungă durată și afișajul pătrat care prezintă fețe unice de ceasuri.

Are mai multe funcții de smartwatch și opțiuni de urmărire a stării de sănătate. Nu v-ați aștepta sa aiba atatea de la un smartwatch la nivelul asta de preț. În ceea ce privește modurile de urmărire a stării de sănătate și de antrenament, acesta are un senzor de ritm cardiac, un tracker de activitate, un tracker de somn și diverse setari pentru moduri de antrenament.

Are o calitate bună a materialelor folosite tinand cont de prețul său, dar nu se simte la fel de premium în comparație cu alte ceasuri de pe piață (Apple Watch de exemplu). Dar, pe de altă parte, GTS este mai ușor în comparație cu majoritatea concurenților săi. Acest lucru îl face mai confortabil atât în ​​utilizarea zilnică, cât și în sesiunile de antrenament. Probail se va numi ZEPP viitoarea veriune.

Greutatea și dimensiunea lui Amazfit GTS

Amazfit GTS este un ceas inteligent ușor care cântărește doar 24,8 g. Aproape că am impresia că nu am nimic legat la încheietura mâinii mele. Unii utilizatori pot percepe acest lucru ca pe un lucru rău, dar consider că ajută la confortul general, în special în timpul antrenamentelor.

În ceea ce privește dimensiunea, GTS este un smartwatch micut. Iată dimensiunile sale: 43,25 x 36,25 x 9,4 mm. Dimensiunea sa mai mică ajută la reducerea greutății totale a ceasului.

 

Display-ul AMOLED pe Amazfit GTS, exact ca la un smartwatch scump

GTS oferă, de asemenea, un ecran AMOLED de 1,65 inch, care este luminos și vibrant. Textul este clar și poate fi citit, indiferent de condițiile de iluminare. Există, de asemenea, o bună varietate de fețe de ceas disponibile, GTS, are inclusiv două fețe de ceas personalizabile. Amazfit GTS este in top 3 cel mai bun smartwatch elegant pe platforma smartwatch.ro, lucru deloc de neglijat. Site-ul https://www.smartwatch.ro este un ghid complet in ceea ce priveste smartwatch-urile si publica frecvent topuri cu cele mai bune ceasuri inteligente.

Când vine vorba de aspectul software-ului, GTS are un set complet de caracteristici, dar lipsește calitatea prezentării sistemului de operare. Interfața de utilizare a GTS este ușor de navigat, dar lipsesc în mod vizibil o mulțime de comenzi rapide obișnuite, cum ar fi notificările și setările.

Amazfit GTS are un singur buton

GTS are un singur buton care are o funcție secundară care poate fi reprogramată pentru a accesa rapid orice aplicație doriți. Singurul buton de pe GTS păstrează designul curat și minim, dar nu are aplicația practică pentru a ajuta utilizatorul să navigheze rapid în interfața de utilizare oarecum ciudată.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, GTS poate dura până la două săptămâni. Acest lucru este de așteptat, deoarece îi lipsesc o mulțime de funcții care se găsesc pe ceasurile inteligente de ultimă generație. Dar, pe de altă parte, GTS are doar o baterie de 220mAh, deci este încă destul de impresionant.

Sursa: https://www.smartwatch.ro

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici